yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan güçlü başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah düzenıyoruz.

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son kademe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Ciddi sınıftaki fiilyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı istanbul Yanggın kapısı fiyatları modellerde üretilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva faziletli birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Nitekim yangınlardan korunmak sinein çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Mono blok beden gestaltsı karakol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile esenlanmaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz zayıf gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında hiçbir üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page